HTS Dynamics (tidligere HTS maskinteknikk) ligger på Åssiden i Drammen og er et familieeid mekanisk produksjonsselskap. Siden 1981 har selskapet vært i stadig utvikling med en misjon om å bringe det norske industrieventyret videre gjennom fokuset på planeten vår, utvikling av ansatte, og implementering av ny teknologi.

Siden oppstarten i 1981 har selskapet laget mekaniske komponenter og moduler til flere ulike sektorer og kunder: forsvar, romfart, landbruk, medisin, og olje og gass. En fellesnevner her er tøffe materialer, strenge produktkrav og høy krav til leveransepresisjon.

Selv om fokuset i lang tid har vært olje og gass, så er fokuset nå mer og mer rettet på nye og mer bærekraftige forretningsområder. Nå rigger selskapet seg for videre vekst og det er mye spennende som skjer innenfor veggene på Åssiden.

Omvisning

Vår formann Espen Henriksen-Polanscak, CTO hos HTS Dynamics, tar oss med på en omvisning det vi blant annet vil se ca 50stk CNC og industriroboter.
Vi får se hvordan disse jobber med å produsere produkter, i hovedsak deler i harde materialer som super duplex, nitronic, inconel og titan med hundredels geometriske tolleranser og strøkne finisher.

Det blir kaffe og wienerbrød etter omvisningen, mens vi får høre om bedriftens mål og visjoner -En dobling av omsetningen frem mot 2030!

Vel møtt!

Dato: Onsdag 1. november

Tid: 14:00 – 15:30

Sted: HTS Dynamics
Ingeniør Rybergs gate 97,
3027 Drammen

Påmelding: Send mail til registrering@dtf.no

Espen Henriksen-Polanscak viser oss rundt og presenterer bedriften.