Kodemøte for barn og unge på Drammensbiblioteket

For deg som er interessert i teknologi og programmering

På møtene i Kodeklubben kan du prøve ulike typer programmering, låne utstyr og få veiledning av instruktører. Kodeklubben stiller med endel hardware, programmerbare roboter, Micro:bit og slikt, men du må ha med deg en egen maskin. PC eller Mac. Her kan du se noe av det som skjedde på forrige møte: Facebook-innlegg

Yngre barn bør være i følge med foreldre (som gjerne kan prøve seg på kodeoppgaver selv også). Ta gjerne med litt mat og drikke. Arrangementet er gratis og krever ikke påmelding, men registrer deg gjerne via Spond

STED:
Drammensbiblioteket, 3. etg. Hollenderiet v/barneavdelingen

TID:
Lørdag 9. desember
11:30 – 14:00

PÅMELDING
Meld deg inn og hold deg oppdatert via Spond

(Ingen binding)

Kategorier: Kodeklubben