Endelig klart for et nytt bedriftsbesøk! Denne gangen besøker vi Rottefella sine lokaler på Kjellstad i Lier. Rottefella er verdens største utvikler og produsent av langrennsbindinger til langrenn-, telemark og fjellski.

Selskapets styrke ligger i deres innovative løsninger og avanserte teknologi. 89% av verdenscupvinnerne i langrenn i brukte Rottefella-bindinger i 2016

Vi får en presentasjon av bedriften og en omvisning i lokalene. Det er CEO Torstein Myklebostad som tar oss gjennom selskapets historiske reise og viser oss de nye produktene i deres showroom.

Vel møtt!

Fakta

Bedriften har i dag 47 ansatte og hadde en omsetning på 185 mill. NOK i 2022.

Rottefella AS tilbyr et bredt spekter av skibindinger designet for ulike former for skiaktiviteter og kompatibilitet med forskjellige skityper og skistøvler. Deres produkter spenner fra bindinger for klassisk langrenn, skøyting, til telemark og backcountry ski.

Les spesielt om MOVE-systemet, som lar det flytte tyngdepunktet mens du går, for å optimalisere feste eller glid. Deres siste innovasjon er SkateX, en binding som er spesielt utviklet for skøyteski, der festepunktet er flyttet til under tåballen, for optimal kraftoverføring.

Dato: Onsdag 20. mars

Tid: 19:00 – 20:30

Sted: Rottefella
Ringeriksveien 70, 3414 Lierstranda

Påmelding: Send mail til registrering@dtf.no

Torstein Myklebostad, CEO


Referat

Vi var over 20 deltagere på dette møtet og vi fikk en flott presentasjon av Torstein, som fortalte oss om Rottefella sin utvikling, spesielt de tjue siste årene. Han fortalte opp oppturer, nedturer og hvordan de kontinuerlig jobber med utvikling og forbedring av produktene. Han forklarte også hvordan de har jobbet med en overgang til automatisert produksjon og en forenkling av produktene, slik at de hele tiden har et konkurransefortrinn ovenfor de andre store aktørene i markedet.

Et av fortrinnene de har er den lokale produksjonen og den korte veien fra utviklingsavdelingen, via verkstedet og ut i produksjonslokalene. Bokstavlig talt. Dessuten har de et godt samarbeid med profesjonelle utøvere som tester utstyr og gir dem tilbakemeldinger på produktene og forslag til endringer som de kan implementere relativt raskt.