Teknologiforum / DTF

Om Virinco

Virinco er et teknologiselskap basert i Drammen, kjent for sin 20-årige historie med utvikling og innovasjon innen smarte IOT-produkter og avanserte teknologitjenester. Selskapet har spesialisert seg på elektronikkutvikling, testing, monitorering og skyteknologitjenester.

Gjennom sine underselskaper WATS og Vicotee, tilbyr Virinco løsninger som bidrar til økt produktkvalitet og effektivitet for sine kunder. Med en sterk forankring i Drammens rike industri- og teknologihistorie, er Virinco blant selskapene som er med på å videreføre denne arven. Selskapet fokuserer på innovasjon og kvalitet, noe som gjenspeiles i deres produkter og tjenester.

Om besøket

CEO Richard Pettersen tar oss i mot og presenterer bedriften. Deretter får vi en omvisning i lokalene, før vi får mer informasjon om produktene og tjenestene bedriften leverer. Vi får også høre hva de tenker om utviklingen de siste årene og hvordan de forbereder seg på fremtiden. Forbered gjerne noen spørsmål!

Mer om Virinco:

Link til artikkel i Teknisk Ukeblad og til en episode av Teknisk Sett:
Verdens produsenter av elektronikk ser til Drammen

Drammens evolusjon: Fra Nordens trelastgigant, til global teknologihub skrevet av Richard Pettersen, 10.01.2024.

Link til Virincos webside med nyheter og blog-innlegg:
https://virinco.com/news/

Dato: Onsdag 24. april 2024

Tid: 19:00 – 20:30

Sted: Grønland 1,
3045 Drammen


Richard Pettersen, CEO Virinco Technology AS