For deg som er interessert i teknologi og programmering

Kodeklubben Drammen er et gratis og frivillig tilbud for barn og unge i Drammen som vil lære seg å programmere. På møtene i Kodeklubben kan du prøve deg på ulike typer programmering, låne utstyr og få veiledning av instruktører. Kodeklubben stiller med endel hardware, programmerbare roboter, Micro:bit og slikt, men du må ha med deg en egen maskin. PC eller Mac.

Yngre barn bør være i følge med foreldre (som gjerne kan prøve seg på kodeoppgaver selv også). Ta gjerne med litt mat og drikke. Arrangementet er gratis og krever ikke påmelding, men registrer deg gjerne via Spond

STED:
Drammensbiblioteket, 3. etg. Hollenderiet v/barneavdelingen

TID:
Lørdag 27. april
11:30 – 14:00

PÅMELDING
Meld deg inn og hold deg oppdatert via Spond

(Ingen binding)

Kategorier: Kodeklubben