Stiftet i 1880, Drammens Tekniske Forening er en polyteknisk samlingsplass for alle med interesse for teknikk og teknologi i Drammen og omegn. Vår rike historie vitner om et stort engasjement for byen vår og innbyggerne i den.

Hovedvirksomhet: Vi tilrettelegger for faglig og sosial utveksling gjennom regelmessige møter, foredrag, bedriftsbesøk. I tillegg arrangerer vi sosiale sammenkomster og ekskursjoner for å styrke nettverk og samhold blant medlemmene. Klikk for å se mer om vår historie og en liste med utvalgte møter om byutvikling i Drammen siden 1880: DTFs historie

Teknologiforum: Som en del av DTF, tilbyr Drammen Teknologiforum en sosial arena for teknologi-entusiaster. Her arrangerer vi sammenkomster der ny forbrukerteknologi demonstreres, og aktuelle teknologitrender diskuteres. Vi oppfordrer også lokale bedrifter og utviklere til å vise frem sine ideer, produkter og prototyper. Møtene holdes hovedsakelig i lokalene til Akademiet Drammen på Sundland. Bli medlem! Jobber du med eller har en lidenskap for teknologi i Drammen? Som medlem får du tilgang til vårt mangfoldige program og blir en del av et historisk, men samtidig fremtidsrettet, teknisk fellesskap.

Jobber du med eller har en lidenskap for teknologi? Som medlem får du tilgang til vårt mangfoldige program og blir en del av et historisk, men samtidig fremtidsrettet, teknisk fellesskap.

Har du spørsmål kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema

Ønsker du å melde deg inn?